Купони в Києві: вигода щодня

Купони в Києві: вигода щодня

Укрінформ
На українському порталі Superdeal кожного дня з'являються нові привабливі пропозиції. Жителі і гості Києва отримують можливість скористатися купонами і промокодом, заощадивши на відвідуванні салонів краси, спортивних центрів і ресторанів, розвагах і туризмі.

Онлайн-платформа колективних покупок Superdeal пропонує українцям заощадити до 90 % на придбанні товарів і послуг. Купони в Києві надають можливість придбати продукцію або скористатися послугою на вигідних для клієнта умовах. Сертифікати можна купувати для себе і в якості подарунку близьким або друзям.

З турботою про здоров'я

Комплексні програми по догляду за обличчям, процедури підтяжки з використанням мезоніту, догляд «анти-акне», видалення пігментних плям і куперозу, оксімезотерапія, ін'єкції ботоксу зі знижками до 92 % допоможуть оновитися і заощадити кошти.

Для киян, які регулярно займаються спортом або хочуть вдосконалити свою фізичну форму, сервіс колективних покупок підготував абонементи:

  • на заняття в усіх напрямках йоги;
  • у відкритий басейн «Спорткомплексу ДСК-3»;
  • в тренажерні зали;
  • на скалодром;
  • на заняття танцями, зумбою і фітнесом;
  • в батутний центр.

Користувачам інтернет-ресурсу надається можливість отримати базові або вдосконалити наявні навички по боксу, карате, айкідо або рукопашного бою на індивідуальних і колективних заняттях в спортивних клубах Києва. Пройти діагностику і комплексне УЗ-обстеження всього організму, отримати консультацію стоматолога, психолога та інших вузьких фахівців можна з істотною знижкою, ставши володарем купона або промокоду.

Відпочинок на будь-який смак

На сторінках інтернет-порталу представлено розмаїття пропозицій і ідей для проведення сімейного відпочинку, відвідування санаторіїв, SPA-готелів та організації дозвілля дітей. Акції та купони в Києві дозволяють вирушити в довгоочікувану подорож Європою або відвідати мальовничі куточки рідного краю, сплавитися по гірській річці та відвідати екстремальну екскурсію в Чорнобилі.

Оздоровити дітей, подарувати їм незабутні враження і емоції можна в таборах Закарпаття та Київської області. Дітей і підлітків чекають верхова їзда, каякінг, психологічні та інтелектуальні ігри, стрільба з лука, піші походи і безліч розваг.

Насолодитися відпочинком в романтичному готелі і схуднути на 1-2 розміри пропонує користувачам Superdeal готельно-оздоровчий комплекс «Сонячний Прованс». Користувачі сайту можуть стати учасниками марафону схуднення з економією до 50-52 %.

Готуємося до літа

Перед відкриттям пляжного сезону салони краси, студії апаратної косметології та косметологічні клініки пропонують жителям Києва оновитися і кардинально змінити образ. На порталі колективних покупок представлені акції на:

  • класичний і гігієнічний манікюр і педикюр;
  • воскову і елос-епіляцію малих і великих зон;
  • сеанси масажу;
  • ультразвукову і комбіновану чистку обличчя;
  • ліфтинги;
  • перукарські послуги, включаючи ламінування і оздоровчі процедури для волосся;
  • SPA-програми, пілінги;
  • нарощування вій та перманентний макіяж.

Купони допомагають економити

Провести приємний вечір в кафе, пабі, ресторані, суші-барі і заплатити за їжу незначну суму абсолютно реально з купонами від Superdeal. Власники сертифікатів отримують знижку в межах 30-58 % на страви і напої в ресторанах, а також на продукти з інтернет-супермаркетів і меню кухні в сервісі доставки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-