Фахівці Comfy підготували огляд водонагрівачів від Ariston

Фахівці Comfy підготували огляд водонагрівачів від Ariston

Укрінформ
В мережі магазинів «Comfy» розповіли про нову лінійку бойлерів від компанії Ariston. Нові моделі водонагрівачів дозволяють економити електроенергію, а також працюють значно довше, оскільки використовують «сухі» нагрівальні елементи.

Водонагрівальна техніка дозволяє суттєво економити енергоресурси. Це стало причиною того, що рік тому саме бойлери стали в Україні рекордсменами за продажами серед побутової техніки.

Економія ресурсів і раціональне споживання енергії — пріоритетні напрямки для технологічного розвитку в усьому світі. Останні досягнення в сфері енергоефективності та відновлюваних ресурсів презентувані на сороковій міжнародній виставці Mostra Convegno Expocomfor, яка організована в Мілані в березні 2016 року.

Певні успіхи в цій галузі продемонструвала компанія Ariston Thermo, 4 нових розробки якої відзначені спеціальними нагородами за новаторство і ефективність, а ще 2 інших — за економічність. У числі лауреатів — водонагрівач VELIS EVO, який максимально раціонально споживає електроенергію і вирізняється стильним дизайном.

Прості і бюджетні моделі серії SG є досить популярними. У серії доступні пристрої, обсяг бака яких становить від 50 до 200 літрів. Їх ізоляція виконана зі спіненого поліуретану, а самі пристрої вирізняються мінімалістськими дизайном і конструкцією.

Все більше покупців при пошуку водонагрівача вибирають електричні бойлери накопичувального типу, які не вимагають наявності потужної енергомережі, а також є практичними і простими в установці і експлуатації. Найцікавіші їх представники — водонагрівачі Ariston.

Найбільш популярні бойлери цього виробника, доступні в Україні, можна придбати в онлайн-магазині Comfy.ua. На сайті магазина докладно описані характеристики і властивості різних моделей, завдяки чому можна швидко підібрати оптимальний варіант. Для декількох груп товарів в «Comfy» доступні спеціальні знижки.

Повну версію матеріалу можна знайти на сайті B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-