Інтернет-провайдер Ланет: стартувала безпрецедентна акція Лютий Гіг

Інтернет-провайдер Ланет: стартувала безпрецедентна акція Лютий Гіг

Укрінформ
Про запуск грандіозної акції під назвою «Лютий Гіг» оголосив київський провайдер «Ланет». За кожен сплачений місяць користування інтернетом та кабельним ТБ компанія надасть абонентам по 4 місяці в подарунок. Умови акції, яка буде діяти до кінця поточного місяця, представлені на сайті компанії та на офіційній сторінці в Facebook.

В рамках акції планується щотижня здійснювати розіграш 2016 сертифікатів, що надають можливість підключення комплексного гігабітного пакету Інтернет + ТВ. Тарифний план передбачає дуже вигідні умови: сплативши абонентську плату всього за один місяць, клієнт отримує додатково 4 місяці безкоштовного користування послугами. За два оплачених місяці абоненту надається 8 безкоштовних місяців використання мережі, за 3 — 12, а за 4 — 16.

29 лютого серед усіх учасників відбудеться фінальний розіграш супер-призу. Ним стане ноутбук Lenovo Yoga 500-15 White, а також 2016 сертифікатів провайдера на підключення гігабітного Інтернет + ТВ пакета, що забезпечує безкоштовне користування послугами компанії до кінця поточного календарного року.

Взяти участь в акції «Лютий Гіг» можуть і ті, хто вже користується послугами компанії, і всі бажаючі стати абонентами провайдера.

Умови участі в проекті досить прості. Щоб стати учасником конкурсу, потрібно:

  • поставити «лайк» на сторінці мережі «Ланет»;
  • поділитися в особистому профілі публікацією про акцію;
  • заповнити нескладну онлайн-форму.

Перший розіграш сертифікатів відбудеться 8 лютого 2016 року за допомогою сервісу random.org і буде проводитися серед усіх, хто виконає умови до 10:00 зазначеної дати. Другий розіграш буде відбуватися 15 лютого, а третій – 22 числа цього місяця. Учасниками фінального етапу конкурсу, під час якого будуть розігруватися супер-призи, автоматично стають ті, хто брав участь у будь-якому з попередніх етапів, а також ті, хто виконає всі умови акції до 10:00 29.02.2016. Ті, хто прийняв участь у події, але не виграв призів, отримають можливість підключити будь-який річний пакет Інтернет + ТВ (виняток — тарифний план «Фотон») із 50 % знижкою на оплату кожного другого місяця.

Більш детальну інформацію стосовно акційних розіграшів можна знайти на сторінці компанії в Facebook або передзвонивши за номером 500-03-03.

Коротко про компанію:

Мережа «Ланет» є одним із найбільш популярних та надійних сучасних українських провайдерів. Покриття мережі безперервно зростає, а спектр телекомунікаційних послуг компанії постійно розширюється. Надаючи своїм абонентам високошвидкісний інтернет і якісне кабельне телебачення, провайдер забезпечує широкий вибір зручних тарифних планів і вигідні умови співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-