У Бразилії лаврова зустріли з плакатами «Гаага чекає на тебе» та «росія – вбивця»

У Бразилії лаврова зустріли з плакатами «Гаага чекає на тебе» та «росія – вбивця»

Фото
Укрінформ
У Бразилії під час сьогоднішнього візиту міністра закордонних справ сергія лаврова відбулася акція під українськими прапорами: активісти тримали в руках плакати із нагадуванням, що на російських воєнних злочинців чекає Гаага.

Про це передає Укрінформ із посиланням на liga.net.

Активісти провели акцію протесту перед консульством росії у Сан-Паулу. Вони прийшли з українськими прапорами, плакатами з написами "лавров, Гаага чекає на тебе", "росія – вбивця", а також із закликами до рф забиратися з України.

лаврова у Бразилії зустріли з плакатами «Гаага чекає на тебе» та «росія – вбивця» / Фото: ЕРА

Читайте також: ЄС закликає Бразилію відрізняти агресора й жертву в російській війні проти України

17 квітня лавров прилетів до Бразилії. Як повідомляють російські пропагандисти, у глави мзс рф розпочалося турне Латинською Америкою. Він також збирається відвідати Венесуелу, Нікарагуа та Кубу.

Як повідомлялося, президент Бразилії Лула да Сілва закликав світ створити аналог групи країн G20 для завершення російсько-української війни, щоб врятувати світову економіку. Він заявив також, що США повинні припинити «заохочувати війну» в Україні.

Раніше Лула да Сілва запропонував Україні поступитися Кримом, щоб припинити війну. У Міністерстві закордонних справ відповіли на це, що Україна не торгує своїми територіями і не вбачає жодної причини поступатися хоча б сантиметром української землі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-