У Маріуполі фіксують рух вантажів з боєприпасами та пальним у бік Мангуша та Нікольського

У Маріуполі фіксують рух вантажів з боєприпасами та пальним у бік Мангуша та Нікольського

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі фіксують продовження постачання вантажів з боєкомплектом (БК) та пальним у бік селищ Мангуш та Нікольське.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео.

«Військова ситуація в Маріуполі та навколо: фіксуємо продовження постачання вантажів з БК та паливом у бік Мангуша / Нікольського. Переміщення техніки або резервів живої сили не фіксуємо приблизно тиждень», - написав Андрющенко.

Читайте також: Загарбники змушують студентів у Маріуполі ставати на військовий облік – радник мера

Він також зазначив, що після того, як 27 березня силами маріупольського спротиву було підірване авто начальника «поліції», який організовував фільтраційні заходи в місті, загарбники «перемістили значну частину військової техніки далі в тил - з правобережної частини Маріуполя в лівобережну та Новоазовський район».

Крім того, за словами радника мера, розквартировані підрозділи російських військових, що готувались до перекидання на фронт, знову «переведено в стан підготовки».

«Складається відчуття разом з терміновим будівництвом оборонних споруд, що переміщення резерву зупинено в очікуванні нашого наступу та нерозуміння окупантами точки його здійснення», - заявив Андрющенко.

Читайте також: У Маріуполі повідомляють про потужний вибух

Як повідомлялося, за Маріуполем у бік Бердянська російські загарбники встановили кілька рядів захисних споруд, так званих зубів дракона.

Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-