На Донеччині армія рф за добу обстріляла 11 населених пунктів

На Донеччині армія рф за добу обстріляла 11 населених пунктів

Фото
Укрінформ
Минулої доби на Донеччині поліція зафіксувала 25 воєнних злочинів росії проти мирного населення, обстрілів зазнали 11 населених пунктів, було вбито й поранено цивільних мешканців регіону.

Про це повідомляє обласна поліція, передає Укрінформ.

«За добу поліцейські Донеччини зафіксували 25 воєнних злочинів росії проти мирного населення. Внаслідок ворожої агресії постраждали 11 населених пунктів області, вбито й поранено цивільних мешканців… Знищено та пошкоджено 11 цивільних об’єктів - 7 житлових будинків, дитячий садок, гараж, лінію електропередач, залізничне полотно», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог вдарив по містах Авдіївка, Бахмут, Курахове, Часів Яр, Дружківка, смт Велика Новосілка, селах Времівка, Новобахмутівка, Степанівка, Новокалинове, Соловйове. російські загарбники били з авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії, мінометів.

Читайте також: росіяни за добу вдарили по восьми областях України - зведення ОВА

Поліцейські уточнили, що з авіації війська рф били по Авдіївці, Великій Новосілці та Времівці, а з «Градів» обстріляли Новокалинове, з «Ураганів» - Степанівку та Новобахмутівку. В усіх випадках пошкоджено приватні оселі та об’єкти інфраструктури. Інформації щодо жертв не надходило.

Дві ракети «С-300» загарбники спрямували по Дружківці, де снаряди влучили в багатоквартирний будинок і залізничне полотно. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Читайте також: росіяни завдали авіаудару по селу на Херсонщині

«Реактивною артилерією окупанти накрили Бахмут. Руйнувань зазнали два багатоквартирних будинки та гараж, є травмовані цивільні мешканці. Внаслідок ворожих атак маємо загиблого та пораненого у Часовому Яру», - констатували правоохоронці.

Вони заявили, що поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Та нагадали, що за допомогою поліції 29 березня було евакуйовано ще 217 людей, з початку обов’язкової евакуації - понад 57 520 осіб, серед них 7211 дітей та 2599 людей з інвалідністю.

Фото: Поліція Донецької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-