Вночі загарбники завдали ракетного удару по Кутузовці та Дружківці

Вночі загарбники завдали ракетного удару по Кутузовці та Дружківці

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські війська серед ночі завдали ракетного удару по Кутузовці Добропільської громади та Дружківці, пошкоджені житлові будинки.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Кутузовці Добропільської громади — пошкоджено два будинки. Інша ракета прилетіла у Дружківку — пошкоджено будинок», - написав очільник області.

Він зазначив, що були поодинокі обстріли Авдіївки. У Мар'їнській громаді під вогнем опинилася Мар'їнка, Красногорівка та Єлизаветівка — у Єлизаветівці сталися дві пожежі. Курахівська громада зазнала чотирьох обстрілів, два з них з РЗСО «Ураган» касетними боєприпасами, пошкоджені два будинки у Кураховому і два будинки в Островському.

Читайте також: З Авдіївки під вогнем евакуюють жителів, у місті залишилося п'ятеро дітей

На Горлівському напрямку відомо про чотирьох поранених цивільних та дві пошкоджені багатоповерхівки у Бахмуті. У Соледарській громаді під вогнем були Оріхово-Василівка, Міньківка, Федорівка та Роздолівка. Також гучно було у Часовоярській громаді.

Кириленко додав, що на Лисичанському напрямку загарбники пошкодили будинок у Закітному Лиманської громади, зафіксовані поодинокі обстріли в Сіверській громаді.

Як повідомлялося, російські війська за минулу добу, 29 березня, вбили одного та поранили ще п’ять жителів Донецької області.

Фото: Telegram/Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-