Ташева отримує погрози після заяви про видворення росіян із Криму після деокупації

Ташева отримує погрози після заяви про видворення росіян із Криму після деокупації

Укрінформ
Постійна представниця Президента в АРК Таміла Ташева заявила, що отримала погрози від росіян після оприлюднення позиції щодо необхідності видворення усіх громадян рф із Криму після деокупації.

Про це вона написала у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Ранок почався з погроз і спаму. Телеграм-канал “Крымский СМЕРШ” опублікував мої особисті дані із закликом для підписників до тероризування мене та моєї родини. Наразі мені надходить купа повідомлень від росіян, кібербулінг не припиняється з самого ранку. Причиною стала моя колонка, яку опублікували вчора на Українській правді”, - написала Ташева.

За її словами, тема деколонізації Криму виявилася дуже гострою для росіян, які незаконно перемістилися на український півострів.

Читайте також: У Севастополі до 1 січня вимагають переоформити українські документи на землю

“Я знала, що пригоратиме їм добряче, я не вперше висловлюю позицію щодо видворення з Криму всіх росіян, які незаконно прибули в Крим. Але чогось саме зараз реакція така бурхлива. Я так розумію, окупаційні адміністрації випустили своїх сторожових псів та іншу нечисть. Вони розуміють що Збройні сили України близько, як близько і звільнення Криму від російського окупанта. Це черговий прояв їх страху”, - зазначила постпред Президента в АРК.

Читайте також: Протест проти загарбників у Криму має жіноче обличчя – Ташева

Як повідомляв Укрінформ, постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева написала у колонці для "Української правди", що наразі розглядається варіант видворення всіх громадян рф після деокупації Криму, а після виїзду за межі України їхня подальша доля та можливість повернутися на територію України вирішуватиметься згідно з українським законодавством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-