Оперативна ситуація в Миколаївській області

Оперативна ситуація в Миколаївській області

Укрінформ
30 листопада, 12:00 - брифінг на тему: “Оперативна ситуація в Миколаївській області”.

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікер: Віталій Кім - голова Миколаївської обласної військової адміністрації (онлайн).

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

На Миколаївщині російські загарбники насильно вивезли мешканців Кінбурської коси -Кім

На Миколаївщині російські загарбники насильно вивезли мешканців населених пунктів, які розміщені на Кінбурській косі.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ, передає кореспондент Укрінформу.

«Нам стало відомо, що два дні тому російські загарбники насильно, проти їх волі вивезли мешканців населених пунктів, які розміщені на Кінбурській косі. Це десь 37 осіб», - сказав Кім.

Він також наголосив, що ситуація щодо бойових дій на Кінбурні потребує режиму інформаційної тиші, бо там є свої особливості.

Як повідомлялося, на Миколаївщині наразі залишаються окупованими лише населені пункти, розміщені на Кінбурнській косі. Там триває операція ЗСУ щодо їх визволення.

На Херсонщині російські загарбники обстрілюють водовід Дніпро-Миколаїв - ОВА

На Херсонщині російські загарбники продовжують обстрілювати важливі ділянки водоводу Дніпро-Миколаїв на Херсонщині.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 30 листопада.

«Окупанти продовжують обстрілювати дві важливі ділянки нашого водоводу, там є руйнування. Також вони обстріляли нашу бригаду енергетиків, яка ремонтувала лінію енергопостачання на один з цих об’єктів. Ситуація важка, але ми працюємо», - сказав Кім.

За його словами, наразі ремонтники чекають дозволу військових, щоб знову приступити до роботи.

Як повідомлялося, під час ракетного обстрілу 28 листопада російські війська знову пошкодили насосну станцію МКП «Миколаївводоканал» у Херсонській області, тому швидкого відновлення водопостачання до Миколаєва не буде.

12 квітня росіяни підірвали водогін Дніпро-Миколаїв, і місто залишилося без централізованого водопостачання. Через місяць його відновили, але вже з технічною водою з Південного Бугу. Тому водопровідна мережа міста Миколаєва наразі зношена на 200 відсотків і потребує термінової заміни.

Миколаївщина продовжує нарощувати кількість генераторів, щоб забезпечити всю критичну інфраструктуру - Кім

Миколаївщина продовжує нарощувати кількість генераторів та палива до них, щоб забезпечити всю критичну інфраструктуру у разі відключення електроенергії.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 30 листопада, передає кореспондент Укрінформу.

«Щодо забезпечення генераторами, то у нас ще не все так добре. Зараз ми продовжуємо нарощувати їх кількість та обсяги палива до них, щоб забезпечити всю критичну інфраструктуру в разі відключення електроенергії. Ця робота розпочалася ще два місяці тому, і зараз ми продовжуємо отримувати генератори, за які заплатили з обласного бюджету», - сказав Кім.

Також він наголосив, що область очікує в цьому плані і на допомогу від міжнародних партнерів.

За словами голови ОВА, наразі більшість об’єктів критичної інфраструктури області забезпечені генераторами, зокрема, це стосується медичних установ, які надають ургентну допомогу.

Як повідомлялося, у Чернівцях відшкодують 80% вартості генераторів, які придбали ОСББ, ЖК та управителі багатоквартирних будинків після 24 лютого.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-