В Україні завтра подекуди невеликий сніг та ожеледиця, вночі до 5° морозу

В Україні завтра подекуди невеликий сніг та ожеледиця, вночі до 5° морозу

Погода
Укрінформ
В Україні 30 листопада невеликий сніг ймовірний лише у північних областях, місцями ожеледиця, уночі 0-5° морозу, в Карпатському регіоні та на сході країни до 11° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів, лише у більшості північних областей вночі невеликий сніг. У західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с, на південному сході та сході країни подекуди пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, в Карпатському регіоні та на сході країни 6-11° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; у південній частині протягом доби від 4° тепла до 1° морозу, у Криму вдень 5-10° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області у середу вночі очікується невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі 2-4°, вдень 0-2° морозу, на Київщині вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 1° тепла.

У перші дні грудня синоптики опадів не прогнозують, лише 2 грудня вночі у південно-західних, вдень у західних областях невеликий сніг, в Криму дощ. У Карпатах вночі та вранці місцями туман. У західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с, на сході країни місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень 1-6° морозу, вночі у більшості східних, 1 грудня і у північній частині 4-9° морозу; на Закарпатті та півдні країни вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла; в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°.

Читайте также: “Пункти незламності”: зиму переживемо — світло, зв’язок, тепло і вода будуть

У Києві та області 1-2 грудня опади не прогнозуються. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі та вдень 2-4° морозу (вночі 1 грудня 6-8° морозу); на Київщині вночі та вдень 1-6° морозу (вночі 1 грудня 4-9° морозу).

Згідно з прогнозом, 3 грудня вночі у західних областях, вдень на Правобережжі, 4 листопада у північних та центральних областях пройде невеликий сніг; на решті території без істотних опадів.

Температура вночі 4-9° морозу, вдень 1-7° морозу; на Закарпатті та у південних областях вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

У Києві та області 3-4 грудня очікується невеликий сніг (3 листопада вночі без істотних опадів). У столиці температура вночі 4-6° морозу, вдень 2-4° морозу, на Київщині вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-