росіяни за добу атакували сім регіонів України - зведення ОВА

росіяни за добу атакували сім регіонів України - зведення ОВА

Укрінформ
Армія російської федерації здійснила за добу обстріли семи областей України.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 вівторка, 29 листопада.

У Сумській області вчора протягом дня росіяни випустили по прикордонню 129 мін, снарядів тощо. Були обстріляні Середино-Будська, Дружбівська, Шалигинська та Глухівська громади. Люди не постраждали.

У Запорізькій області агресори обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Щербаки, Чарівне, Малинівка, Залізничне, Мала Токмачка, Малі Щербаки, Гуляйполе, Дорожнянка, Ольгівське, Новоданилівка, Червоне, Новоандріївка, Степове, Кам'янське. Надійшло 16 повідомлень про руйнування житла та об’єктів інфраструктури.

У Дніпропетровській області росіяни вночі вдарили по Дніпру та Нікопольському району.

У Дніпрі у промисловий район прилетіли чотири ракети. Є руйнування. Люди не постраждали.

У Нікопольському районі ворог вів обстріли із РСЗВ та важкої артилерії Червоногригорівської громади. Люди не постраждали. Деталі уточнюються.

У Харківській області війська рф продовжують завдавати удари по Куп‘янському району. Є влучання у приватні домоволодіння, гаражі, автомобілі, спалахнули кілька пожеж. Постраждалих немає.

Читайте також: СБУ викрила працівника оборонного заводу, який коригував ворожі удари на Запоріжжі

У Липецькій громаді Харківського району внаслідок обстрілу горіла господарська споруда.

В Ізюмському районі 40-річний чоловік травмувався, наступивши на узбіччі дороги на невідомий предмет. Стан постраждалого середній.

У Луганській області підрозділи Сил оборони України відбили атаки росіян у районі Новоселівського та Білогорівки.

Ворог зосереджує основні зусилля на наступальних діях, здійснив обстріли з артилерії Макіївки, Невського та Білогорівки на Лиманському напрямку.

У Сватовому Збройні сили України уразили район розташування одного з підрозділів російських військ.

У Донецькій області зранку агресори обстріляли Костянтинівку, пошкоджені житлові будинки. Детальніша інформація з'ясовується.

Вночі ворожа артилерія активізувалася поблизу Торецька. Ситуація напружена, але контрольована в районі Озорянівки, Курдюмівки, Нью-Йорка, Північного, Південного, Шумів, Дружби, Магдалинівки та Залізного. Ворог просувається за Майорськом на Курдюмівку.

Вночі російські війська обстріляли касетними зарядами околиці Часовоярської громади, напрямки мікрорайонів Східний та Новий.

Читайте також: Україна має готуватися до подальших обстрілів енергетичної інфраструктури - Столтенберг

В Авдіївці вночі були поодинокі удари по старій частині міста. По лінії оборони навколо Авдіївки вночі тривали хаотичні обстріли позицій.

Вранці ворог активізував штурмові дії на напрямках Красногорівки, Веселого, Водяного, Первомайського та Невельського.

На Донеччині за минулу добу одна людина дістала поранення.

Ворожі війська обстрілюють житлові квартали Херсона, Херсонський та Бериславський райони. Армія рф атакує мирне населення з важкої артилерії, "Градів" та мінометів.

Жителі Скадовської громади повідомляють про захоплення російськими загарбниками нерухомості і житла. На сьогодні до правоохоронців надійшло понад 180 відповідних заяв. Найбільше захопленого житла - у Скадовську.

З Херсона курсує евакуаційний потяг до Хмельницького. На сьогодні у Херсоні електропостачання відновлено для 24% побутових споживачів. Також централізовано відновлюється водопостачання. У Херсонській області завершили фінансування пенсій за листопад.

Читайте також: Загарбники звезли ОМОН на окуповану Херсонщину: планують провести мобілізацію

Відносно спокійно, без обстрілів ніч минула в інших регіонах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-