«Медичний Оскар»: деталі проведення конкурсу

«Медичний Оскар»: деталі проведення конкурсу

Укрінформ
30 листопада, 14:00 - засідання Поважної ради відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

До участі запрошені члени Поважної ради відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»: Василь Князевич, Оксана Білозір, Олександр Науменко, Леонід Губерський, Павло Гриценко, Лілія Гриневич, Віктор Ляшко, Олександр Харченко, Юрій Єхануров, Філя Жебровська, Михайло Згуровський, Василь Кремень, Василь Лазоришинець, Володимир Огризко, Віктор Пинзеник, Михайло Паночко, Віталій Цимбалюк, Микола Оніщук, Святослав (Шевчук) Блаженніший, митрополит Філарет Львівський і Галицький, Микола Проданчук, митрополит Олександр Драбинко, Валентина Гінзбург, Сергій Пасько, Ірма Вітовська-Ванца, Тетяна Остащенко, Сергій Халік, Валерій Пустовойтенко, Георгій Філіпчук, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України  Філарет, Ніна Гойда, Лідія Калюжна.

Довідково. Учасники заходу оголосять про відкритий конкурс на присудження “Медичного Оскару” у новому сезоні 2022-2023 рр., а також розкажуть деталі його проведення.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» - це найвища громадська нагорода, яка має професійно-фахове спрямування, присуджується за значні результати в галузі охорони здоров’я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства. Відзнака вручається особам, яким притаманні високий професіоналізм, духовно-моральні якості, та які досягли значних особистих результатів у галузі охорони здоров’я, благодійній та громадській діяльності.

Формат заходу – офлайн (Зала 2) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: pressroomu@gmail.com

Акредитація триватиме до 14:30 30 листопада, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Оголошено конкурс на присудження ордена Святого Пантелеймона у 2022-2023 рр.

Присудження відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» у сезоні 2022-2023 рр. пропонується у двох номінаціях - для військових медиків і для цивільної медицини.

Про це повідомив голова поважної ради відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» Василь Князевич під час її засідання в Укрінформі.

"Пропонується цього року дві номінації: одна для військових медиків і друга для цивільної медицини. Тобто по дві кандидатури з регіонів. Їм треба попрацювати, провести конкурс у цих двох номінаціях", - сказав Князевич.

За його словами, цього року планується запровадити ще й третю номінацію - для іноземних громадян, а для цього потрібно створити регіональні ради в тих країнах, які допомагають Україні.

Князевич уточнив, що в цій номінації планується нагородити "тих, хто нам допоміг, особливо в перші місяці, - від фізичної особи до юридичної, різних благодійних фондів тощо, клініки, які прийняли на себе масово наших хворих та пацієнтів".

Він додав, що всі деталі конкурсу будуть оголошені під час наступних засідань поважної ради.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» - це найвища громадська нагорода, яка має професійно-фахове спрямування, присуджується за значні результати в галузі охорони здоров’я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства.

Відзнака вручається особам, яким притаманні високий професіоналізм, духовно-моральні якості та які досягли значних особистих результатів у галузі охорони здоров’я, благодійній та громадській діяльності.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-