У Маріуполі на псевдореферендумі задля масовості «голосують» росіяни – Андрющенко

У Маріуполі на псевдореферендумі задля масовості «голосують» росіяни – Андрющенко

Відео
Укрінформ
У захопленому Маріуполі до участі у фейковому «референдумі» залучені для масовості цивільні робітники російських підрядників.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Задля масовості «голосування» до «референдуму» залучені цивільні окупанти – робітники російських підрядників. Тобто громадяни росії не ховаючись вирішують долю «волевиявлення» українського Маріуполя», - написав Андрющенко.

Він нагадав, що сьогодні останній день проведення псевдореферендуму на захоплених росією українських територіях, «день показових вистав на «виборчих дільницях».

Читайте також: США анонсували кроки у відповідь на російські псевдореферендуми

Як повідомлялося, 20 вересня ватажки “л/днр” та колаборанти на тимчасово захоплених росією територіях Херсонської і Запорізької областей оголосили інсценування "волевиявлення про приєднання до росії” та призначили їх на 23-27 вересня.

Лідери західних країн наголосили, що будь-які російські фіктивні інсценування "волевиявлення" в Україні будуть нелегітимними.

При цьому результати соціологічного дослідження свідчать, що на тимчасово окупованих територіях України переважна більшість респондентів впевнені, що їхня область має бути невіддільною частиною України, а їх добробут і безпека значно погіршилися з моменту окупації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-