СБУ оприлюднила «лайфхаки» росіян для втечі з війни в Україні

СБУ оприлюднила «лайфхаки» росіян для втечі з війни в Україні

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України зібрала підбірку нових "лайфхаків", які російські військові використовують заради втечі додому з України.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

Серед цих "лайфхаків" - "включить васю", зламати руку, зіскочивши п’яним з танка, самостріл на марші.

Останнім часом перехоплення СБУ свідчать, що ворог деморалізований та вважає війну в Україні справжнім пеклом. У частини росіян переважають думки, як втекти додому, і вони, не приховуючи, обговорюють це з родичами.

Так, мати ділиться з сином "афганським" дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад: "Иди в медпункт, говори, что у меня сильно болит голова, давит там на уши, мне кажется, что со мной кто-то разговаривает… Короче, чтоб ты, типа, включал васю".

Як зауважили в СБУ, іншому "герою" друг запропонував зламати руку - випити і впасти з танка, але "главное, чтобы шею не сломал. Прыгай, как щучкой в воду".

Читайте також: російські військові розстрілюють своїх, хто тікає з фронту - перехоплення ГУР

А контрактники елітної "краснознаменной" 39-ї окремої мотострілкової бригади просто на марші прострілювали один одному м’які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров’я, додали у спецслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 13 серпня ліквідували вже близько 43 тисяч 400 російських військових, що на 200 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-