У Мелітополі росіяни пропонують агітаторам «референдуму» до 50 000 рублів

У Мелітополі росіяни пропонують агітаторам «референдуму» до 50 000 рублів

Укрінформ
У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області самопроголошена влада готується до проведення фейкового референдуму і пропонує агітаторам до 50 000 рублів, але люди відмовляються.

Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Що стосується псевдореферендуму, то сьогодні є великі проблеми на території тимчасово окупованої Запорізької області. Проблеми в окупантів, бо вони не можуть його провести. Після першого поквартирного обходу виявилось, що підтримують росію менш як 10%. Друге - ніхто не хоче навіть за гроші працювати на окупантів. Вони пропонують від 20 000 до 50 000 рублів, це близько 25 000 гривень”, - сказав він.

Читайте також: Бойченко нагадав маріупольським колаборантам про спробу «референдуму» у 2014 році

За словами міського голови, ця "винагорода" не варта того покарання, яке передбачено за співпрацю з колаборантами. Згідно з українським законодавством за колаборантство передбачена відповідальність від 10 - 12 років з конфіскацією майна.

Федоров також нагадав, що вчора від дій партизан постраждав один з очільників виборчого штабу "єдиної росії" Олег Шостак. Раніше було підірвано сам штаб та приміщення фейкового сервісного центру “мвд”.

Читайте також: Херсонці проти «референдуму» - на вулицях з’являються жовті стрічки

Як повідомлялося, що провести псевдореферендум у Мелітополі колаборанти планують 11 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-