На Миколаївщині під час обстрілів Баштанського району загинула жінка

На Миколаївщині під час обстрілів Баштанського району загинула жінка

Укрінформ
На Миколаївщині російські загарбники минулої доби знову обстріляли громади області — загинула жінка, пошкоджено житлові будинки та сільськогосподарські будівлі, горіла суха трава.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У Баштанському районі вчора, 12 серпня, протягом доби були обстріли територій біля смт Березнегувате, сіл Лепетиха та Кавказ. Також близько 12:00 внаслідок обстрілів села Веселий Кут загинула жінка, пошкоджено житлові будинки. Детальна інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється », - йдеться у повідомленні.

Також з 07:30 до 21:00 були обстріли в межах і за межами с. Широке Широківської громади та с. Червона Долина. Влучання були переважно по сільськогосподарських будівлях домогосподарств. Внаслідок обстрілів було займання сухої трави. Постраждалих немає.

12 серпня, ворог завдавав ударів і по околицях с. Галицинове Галицинівської громади, а вже сьогодні, 13 серпня, о 04:30 під обстрілами було с. Костянтинівка Первомайської громади. Наслідки уточнюються.

Крім того, у Вознесенському районів 12 серпня близько 17:40 на околиці смт Доманівка Доманівської громади, на відстані близько 500-700 метрів пролунав вибух після спрацювання ППО, що збило ворожу ракету. Як результат - утворилася вирва глибиною близько 1,5 метрів та радіусом близько 7 метрів. Постраждалі та пошкоджені об’єкти відсутні.

Читайте також: росіяни обстріляли два райони Дніпропетровщини з «Градів» та «Ураганів»

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку війни пошкоджено понад шість тисяч житлових будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-