Загарбники не розуміють, чому ППО не захистила Крим від обстрілів – перехоплення ГУР

Загарбники не розуміють, чому ППО не захистила Крим від обстрілів – перехоплення ГУР

Аудіо
Укрінформ
Українська розвідка оприлюднила перехоплену телефонну розмову дружини окупанта з «л/днр», під час якої вона розповідає про вчорашні удари по Криму та висловлює критичні зауваження щодо розрекламованої російської ППО.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Жінка розповідає про офіційну версію, що висловила російська влада та коментує: "Как-то вовремя сдетонировал авиасклад...". Після цього вона описує панічні настрої росіян. Окупант зі свого боку доповнює: "У нас пацаны тоже за это говорят, шо, говорит, россиян имеют и имеют, а те огрызнутсья не могут".

Жінка не розуміє, де ж величне російське ПВО, яке мало б захищати повітряний простір, та висловлює думку, що після таких подій російське ПВО ніхто у світі не буде купувати.

Читайте також: Maxar опублікувала нові супутникові знімки авіабази рф у Криму після вибухів

Водночас чоловік надає свій аналіз дій ЗСУ та пропонує вирішення даної проблеми: "Там получается, шо американцы отслеживают, где эти ПВО находяться, и ищат возможность так, чтоб это ПВО обойти... Раз такое дело, то надо спутники сбивать над Украиной, шобы те уже слепли...".

Читайте також: Вибухи на військовому аеродромі у Криму: пошкоджені понад 60 багатоповерхівок – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, окупаційна "влада" Криму підтвердила вибухи 9 серпня в районі Новофедорівки, де знаходиться російська військова база. Міноборони рф заявило, що на аеродромі "сталася детонація авіаційних боєприпасів".

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що громадяни росії, які незаконно перебувають у Криму,отримали перший «дзвінок» про необхідність негайно залишити окуповану територію.

Читайте також: Президент: Війна рф проти України почалася з Криму і має закінчитися його звільненням

За вісім років перебування Криму під контролем росії туди переселилися від 600 тисяч до півтора мільйона росіян, а 30 тисяч кримських татар змушені були залишити півострів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-