Кравчук після операції на серці проходить реабілітацію в Німеччині - Арестович

Кравчук після операції на серці проходить реабілітацію в Німеччині - Арестович

Укрінформ
Перший Президент України, голова української делегації в Тристоронній контактній групі з питання врегулювання ситуації на сході Леонід Кравчук наразі проходить реабілітацію у Німеччині.

Про це в ефірі каналу "Україна 24" повідомив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович, передає кореспондент Укрінформу.

“Леонід Макарович переніс дуже складну операцію на серці, вона виявилася вдалою. Але період реабілітації, як кажуть його близькі, буде дуже довгий. Тому що людині 86 років... Він зараз у Німеччині проходить реабілітацію”, - заявив Арестович.

Читайте також: Питання про заміну Кравчука в ТКГ не розглядається - Гармаш

Також він додав, що реабілітація вдала, але повільна.

Арестович також припустив, що до кінця року Кравчука на посаді замінюватиме заступник голови делегації Олександр Мережко.

Як повідомлялося, у червні перший Президент України, глава української делегації у ТКГ 87-річний Леонід Кравчук переніс операцію на серці.

Читайте також: Росія має сформулювати, як вона розуміє Мінські домовленості - Україна в ТКГ

Останніми днями у ЗМІ почала поширюватися інформація про можливу заміну Кравчука у складі ТКГ. Називалася низка кандидатів, зокрема Сергій Льовочкін, ексглава Адміністрації президента часів Віктора Януковича. Також на адресу української делегації в ТКГ надійшла вимога включити до складу делегації народного депутата Віктора Медведчука, нібито, це дасть змогу розблокувати роботу гуманітарної підгрупи.

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, перший заступник глави української делегації у ТКГ Олексій Резніков заявив, що жодних змін у складі представництва не планується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-