Інформація про зменшення держохорони Порошенка не відповідає дійсності - УДО

Інформація про зменшення держохорони Порошенка не відповідає дійсності - УДО

Укрінформ
В Управлінні державної охорони України заявили, що інформація про зменшення державної охорони п'ятого Президента України Петра Порошенка не відповідає дійсності.

Про це, у відповідь на запит Укрінформу, повідомило Управління держохорони у Фейсбуці.

"Щодо факту облиття п'ятого Президента України Петра Порошенка невідомою речовиною зеленого кольору: з даного приводу в Управлінні державної охорони України було ініційовано службову перевірку", - йдеться в повідомленні.

Щодо заяви, озвученої депутатом Київради Віктором Кононенком, про начебто зменшення охорони п'ятого Президента України, в УДО повідомили, що "ця інформація не відповідає дійсності".

"Просимо ЗМІ утриматись від поширення недостовірної та непідтвердженої інформації", - наголосили в УДО.

Читайте також: Порошенко від зеленки отримав опік очей другого ступеня – депутат Київради

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня після святкування Дня Незалежності уродженець Чернігівської області, 1999 року народження, облив зеленкою експрезидента Петра Порошенка, внаслідок чого той отримав опік очей другого ступеня.

За даним фактом слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

26 серпня ексзаступник глави Служби безпеки України і депутат Київради Віктор Кононенко в ефірі телеканалу "Прямий" повідомив, що Управління держохорони зняло з охорони Петра Порошенка трьох людей. Він запевняє, що ще напередодні, 23 серпня, УДО мало інформацію про те, що найняті групи "тітушок" будуть атакувати Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-