Зеленський не виключає кадрових змін у Кабміні

Зеленський не виключає кадрових змін у Кабміні

Укрінформ
Володимир Зеленський переконаний, що уряд працює ефективніше, коли на посадах міністрів перебувають менеджери, а не політики.

Про це Президент сказав  в інтерв’ю телеканалу «Інтер», яке дав разом з дружиною Оленою, передає Укрінформ із посиланням на Офіс Президента.

«Серед міністрів нарешті з’явилися менеджери, а не політики. Я вважаю, що міністр інфраструктури Кубраков звітує країні кількістю, тисячами кілометрів побудованих доріг. Я вважаю, що міністр охорони здоров’я Ляшко повинен звітувати країні кількістю мільйонів вакцин, які він завіз. Якщо ми вакцинуємо сьогодні 150 тисяч людей на добу, то я вважаю, що це відповідь, нормальний він міністр чи ні», – зазначив Зеленський.

Президент висловив переконання, що проблема деяких міністрів у тому, що вони починають багато говорити тоді, коли немає що показати.

Читайте також: Парад має показати, на що держава витрачала гроші - Зеленський

Відповідаючи на запитання щодо можливих кадрових змін в уряді, Володимир Зеленський зазначив, що «є деякі менеджери в нашій державі, яким треба дуже довго готуватися».

Як повідомлялося, Володимир Зеленський заявив, що для урядовців і депутатів «двері відчинені не тільки на вхід, але й на вихід».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-