Парад має показати, на що держава витрачала гроші - Зеленський

Парад має показати, на що держава витрачала гроші - Зеленський

Укрінформ
Останні два роки в Україні проводилася активна робота для покращення технічного забезпечення військ, і парад до Дня Незалежності продемонструє здобутки в цьому напрямі.

Про це Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю телеканалу «Інтер», яке дав разом з дружиною Оленою Зеленською, передає Укрінформ із посиланням на Офіс Президента.

Глава держави зазначив, що цьогоріч Україна відзначає тридцятий День Незалежності. Крім того, в ці дні в Києві відбудеться установчий саміт Кримської платформи, яка покликана сприяти деокупації півострова.

«Важливий рік, важливі саміти. Ми повинні показати все, що є в Україні – якої якості, якого рівня. Ми постійно збільшуємо бюджет для наших військових. Я цим пишаюсь… Вважаю, що люди повинні побачити, на що витрачала держава гроші», – наголосив Володимир Зеленський.

Читайте також: У Києві провели генеральну репетицію параду до Дня Незалежності

За його словами, на параді буде продемонстровано нові танки, літаки, українські та французькі гвинтокрили, зокрема техніку Міністерства внутрішніх справ, включно з технікою прикордонників та рятувальників ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-