Кулеба і Нуланд домовилися взаємодіяти для подальшої евакуації українців з Афганістану

Кулеба і Нуланд домовилися взаємодіяти для подальшої евакуації українців з Афганістану

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову із заступницею державного секретаря США Вікторією Нуланд.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення МЗС.

"Сторони домовилися взаємодіяти для здійснення подальших етапів евакуації громадян України з Афганістану в пріоритетному порядку", - йдеться у повідомленні.

Співрозмовники окремо обговорили підготовку до візиту Президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки та висловили взаємне переконання у тому, що візит буде успішним та результативним.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський наприкінці серпня відвідає США на запрошення Президента Джозефа Байдена.

Читайте також: Літак із евакуйованими з Афганістану прямує до України

Планується, що зустріч Президентів України Володимира Зеленського і Сполучених Штатів Джозефа Байдена відбудеться 31 серпня. Крім Вашингтона, в рамках візиту до США Зеленський відвідає штат Каліфорнія.

Свій візит до США Зеленський розпочне 30 серпня. Порядок денний включатиме низку важливих заходів у Вашингтоні та штаті Каліфорнія. До цього жоден Президент України не відвідував західне узбережжя США.

Фото: ФБ Кулеби

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-