Зустріч Зеленського й Байдена перенесли через зміну формату - Никифоров

Зустріч Зеленського й Байдена перенесли через зміну формату - Никифоров

Укрінформ
Перенесення зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського й Джозефа Байдена зумовлене розширенням формату й організації віч-на-віч спілкування лідерів двох держав.

Про це розповів прессекретар Президента Сергій Никифоров на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ви вже знаєте, що трошки у нас змінився формат зустрічі Володимира Зеленського та Джозефа Байдена через те, що додався такий елемент, як зустріч без свідків, віч-на-віч, вирішили змістити ці заходи на 31 серпня”, - зазначив Никифоров.

Речник глави держави додав, що перенесення зустрічі дозволить Президентові України повноцінно взяти участь у заходах 29-го серпня щодо вшанування пам’яті загиблих в Іловайській ялося, Президент Володимир Зеленський наприкінці серпня відвідає США на запрошення Президента Джозефа Байдена.

Читайте також: Зеленський сподівається, що Меркель привезе з РФ енергетичні гарантії для України

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак 4-5 серпня відвідали Вашингтон в рамках підготовки візиту Президента Володимира Зеленського до США.

19 серпня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що зустріч президентів України і США відбудеться 31 серпня. Крім Вашингтона, в рамках візиту до США Зеленський відвідає штат Каліфорнія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-