Фірмою, яка організовувала тури в Абхазію, займуться правоохоронці - МЗС

Фірмою, яка організовувала тури в Абхазію, займуться правоохоронці - МЗС

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ отримали ноту посольства Грузії в Україні щодо організації турів до окупованої Абхазії українською турфірмою «Кулуар» і вважають таку її діяльність абсолютно неприйнятною.

Про це у коментарі Укрінформу заявив речник МЗС Олег Ніколенко.

«МЗС підтверджує отримання ноти посольства Грузії в Україні щодо організації туристичною фірмою “Кулуар” турів до тимчасово окупованої території Грузії – Абхазії. Як країна, яка сама потерпає від агресії та тимчасової окупації Росією своїх територій, ми вважаємо таку діяльність фірми «Кулуар» абсолютно неприйнятною», - зазначив він.

Ніколенко поінформував, що цим питанням уже займаються відповідні органи державної влади, зокрема правоохоронні відомства, задля з’ясування усіх обставин та визначення можливих правових наслідків.

Читайте також: Кулеба задоволений нервовою реакцію Лаврова на Кримську платформу

«Хочу чітко зазначити, що наша держава високо цінує стратегічне партнерство з Грузією і незмінно підтримує і поважає її суверенітет та територіальну цілісність в міжнародно визнаних кордонах», - наголосив речник МЗС.

Раніше посольство Грузії в Україні у коментарі Радіо Свобода висловило вкрай негативне ставлення у зв’язку із організаціями турів на окуповану територію Грузії українською туристичною фірмою «Кулуар похід» і поінформувало, що звернулося до Міністерства закордонних справ України з цього приводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-