В Україні запустили освітній серіал про державну політику

В Україні запустили освітній серіал про державну політику

Відео
Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України презентувало новий освітній серіал про державну політику для держслужбовців - "Що таке державна політика і як її формувати". 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, презентація серіалу відбулась 11 серпня.

"В основі цього курсу, який ми сьогодні презентуємо і який вже доступний за посиланням osvita.dia.gov.ua, лежить базовий гайдлайн для посадовців, який дасть орієнтир для розробки політичної стратегії та підкаже конкретні інструменти для її впровадження", - розповіла заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Вона додала, що експерти, задіяні у серіалі, розповідають про цикл формування державної політики, аналіз проблем, які потребують формування політики, про залучення стейкхолдерів до процесів формування держполітики та методи оцінки політичних рішень. Також під час перегляду курсу можна дізнатися, як правильно використовувати ресурси, доступні державним службовцям, щоб процес формування політики зробити максимально обґрунтованим та інклюзивним.

Читайте також: Мінцифри запустило серіал про громади «у смартфоні»

Серіал складається з 10 серій і доступний для перегляду на порталі "Дія.Цифрова освіта".

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство цифрової трансформації має намір до 2024 року підвищити цифрову грамотність 6 млн українців. Для цього у 2020 році відомство запустило портал «Дія.Цифрова освіта», на якому в форматі серіалів доступні різноманітні курси, які дають змогу набути цифрових навичок у різних сферах життя. Наразі на порталі доступні до перегляду понад 70 серіалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-