Сибіга зустрівся зі співзасновницею німецького «Центру ліберальної сучасності»

Сибіга зустрівся зі співзасновницею німецького «Центру ліберальної сучасності»

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента України Андрій Сибіга провів зустріч зі співзасновницею громадської організації «Центр ліберальної сучасності» (м.Берлін, ФРН), директоркою проєктів для Східної та Центральної Європи Марілуїзою Бек.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

“Співрозмовниця повідомила про роботу, що ведеться Центром, на українському напрямі, зокрема про низку програм та ініціатив, що були вже були здійснені, а також реалізація яких триває”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Офісі Президента обговорили з делегацією ПАРЄ хід реформ в Україні

Окрему увагу сторони приділили найбільш актуальним загрозам в регіоні та торкнулися проблематики газопроводу «Північний потік–2».

«Позиція керівництва Української держави з цього питання є принциповою та незмінною», - наголосив Сибіга.

Зазначається, що «Північний потік–2» є безпековим викликом, геополітичною зброєю Росії, яка неодмінно буде його використовувати.

Читайте також: Арахамія вважає, що Україна має боротися за компенсації у питанні Nord Stream 2

Бек поінформувала про стан роботи над низкою гуманітарних проєктів з вшанування пам’яті жертв злочинів, скоєних нацистами на території України під час Другої світової війни.

Заступник Керівника Офісу відзначив важливість подальшого розвитку українсько-німецького партнерства та підтвердив налаштованість української сторони на поглиблення такої предметної, прагматичної, взаємовигідної співпраці.

Як повідомляв Укрінформ, у липні заступник керівника ОП Андрій Сибіга обговорив зі співдоповідачами моніторингового комітету ПАРЄ Алфредом Хеєром (Швейцарія) та Біргіром Торарінссоном (Ісландія) перебіг реформ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-