Порядок денний Кабміну: план спортивної реабілітації ветеранів та новий пункт пропуску

Порядок денний Кабміну: план спортивної реабілітації ветеранів та новий пункт пропуску

Укрінформ
Кабінет Міністрів на засіданні у середу затвердить план дій на 2021—2025 роки щодо реалізації Національної стратегії розвитку системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на порядок денний засідання, оприлюднений на Урядовому порталі, ініціювала розгляд цього питання міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Читайте також: Президент Зеленський презентував програму «Здорова Україна»

Міністр оборони Андрій Таран вніс на розгляд членів КМУ затвердження положення про військовий (військово-морський, військово-спортивний) ліцей, ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою.

Перший віцепрем'єр-міністр – міністр економіки Олексій Любченко запропонував затвердити статут державного підприємства “Теплоелектроцентраль ― 2 “Есхарˮ. Він також ініціював виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначеній операції.

Міністр фінансів Сергій Марченко ініціював затвердження порядку організації проведення перевірок законності та правомірності витрат, понесених головними партнерами та/або партнерами (резидентами) в рамках реалізації проєктів за спільними операційними програмами прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства 2014―2020 роки.

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков вніс на розгляд урядовців питання про затвердження технічного регламенту морського обладнання, а також про відкриття пункту пропуску через державний кордон в аеропорту “Житомирˮ.

Затвердження порядку влаштування засобів безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до будинків, будівель, споруд будь-якого призначення, їх комплексів та частин, об’єктів іженерно-транспортної інфраструктури або їх розумного пристосування — також у порядку денному.

Може бути затверджена Державна цільова соціальна програма національно-патріотичного виховання на період до 2025 року та внесено зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів.

Читайте також: Кабмін схвалив концепцію державної програми «Питна вода»

Учасники засідання можуть погодити законопроєкт про загальнодержавну цільову соціальну програму “Питна вода України” на 2022—2026 роки, який потім внесуть на розгляд Верховної Ради. Вони також планують погодити проєкт розпорядження Президента про уповноваження голови Нацполіції Ігоря Клименка на підписання угоди з Королівством Нідерланди про привілеї та імунітети офіцерів зв’язку, відряджених Україною до Європолу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-