Ввезення пестицидів і спрощення підключення до газових мереж: що розглядатиме Рада у середу

Ввезення пестицидів і спрощення підключення до газових мереж: що розглядатиме Рада у середу

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні Верховної Ради у середу, 30 червня, першим питанням розглянуть у другому читанні законопроєкт щодо ввезення пестицидів на митну територію України.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані порядку денного, оприлюдненого на сайті парламенту.

Згідно з порядком денним, першим питанням йде розгляд проєкту закону №2289 "Про внесення змін до статті 4 Закону України "Про пестициди та агрохімікати" щодо ввезення пестицидів на митну територію України".

Парламентарії також планують розглянути у другому читанні проєкти законів №4578-1 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо окремих питань приєднання до газотранспортної або газорозподільної системи" та №4364 "Про платіжні послуги".

Читайте також: Вітренко пояснив, як можна укласти договір на поставку газу з Нафтогазом

Крім цього, до розгляду у першому читанні заплановано законопроєкти №5305 "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правових засад діяльності Державного бюро розслідувань", №5002 "Про внесення змін до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу", №4554 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС".

Нардепи також мають намір розглянути в першому читанні законопроєкт №5141 та альтернативний №5141-1 "Про внесення змін до Закону України про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів щодо гарантій прав українських та іноземних інвесторів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-