Рада продовжить розгляд поправок до законопроєкту про незалежність Нацради

Рада продовжить розгляд поправок до законопроєкту про незалежність Нацради

Укрінформ
Народні депутати на засіданні в четвер продовжать розгляд поправок до законопроєкту №4107 "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення незалежності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення".

Як передає Укрінформ, про це свідчить порядок денний засідання, оприлюднений на сайті Верховної Ради.

Напередодні парламентарі розглянули 434 з 539 поправок до законопроєкту №4107.

Порядком денним також передбачено розгляд у другому читанні законопроєкту №4486 "Про внесення змін до деяких законів України щодо статусу національного та ефективного управління закладами освіти і державним майном".

У другому читанні планується розгляд проєкту закону №5304 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо збільшення видатків на забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами".

У повторному першому читанні депутати мають намір розглянути законопроєкт №3683 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення порядку розроблення, прийняття та впровадження авіаційних правил України".

Читайте також: Рада не буде розглядати законопроєкт про відтермінування дубляжу українською – депутатка

Порядком денним також заплановано розгляд у першому читанні президентського законопроєкту №5589 "Про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо забезпечення розширеного неонатального скринінгу в Україні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-