«Євросолідарність» провела з'їзд у Києві

«Євросолідарність» провела з'їзд у Києві

Укрінформ
У Києві на артзаводі «Платформа» пройшов з'їзд політичної партії «Європейська солідарність».

Як передає кореспондент Укрінформу, захід організовано з нагоди сьомої річниці з дня обрання лідера «Євросолідарності» Петра Порошенка Президентом України (2014-2019 роки).

«Сьогодні у нас є особливий день, 7 червня 2014 року Петро Порошенко очолив країну», – сказав ведучий заходу Святослав Бойко.

За його словами, головне завдання з'їзду - «подивитися вперед, подивитися у майбутнє з опорою на нашу з вами українську історію і на наш твердий монолітний фундамент, який ми заклали».

Він зауважив, що для проведення з'їзду було обрано саме артзавод «Платформа», тому що «це символічне місце, як приклад перетворення старого радянського занедбаного заводу на креативний простір».

Крім цього, «Європейська солідарність» спільно із благодійним фондом «Таблеточки» у межах з'їзду провела аукціон, кошти з якого будуть спрямовані на допомогу дітям із онкологічними хворобами.

Учасників з‘їзду «Європейської солідарності», зокрема, привітав міський голова Києва Віталій Кличко. Він сказав наголосив, що «проєвропейські сили мають зробити все для незворотності України на європейському шляху розвитку».

На з'їзді було презентовано інтернет-ресурс «ЄС-платформа».

«Кожен депутат від «Європейської солідарності» на цьому етапі і вже через кілька тижнів кожен партієць матиме можливість отримувати зворотній зв’язок, висловлювати свої пропозиції, обговорювати, бути поінформованими про ті ініціативи, які партія висуває як в обласних радах, у місцевих радах, так у Верховній Раді», – повідомив лідер «Євросолідарності», народний депутат, ініціатор створення ресурсу Петро Порошенко.

«ЄС-платформа» - це електронний застосунок, який складається із двох розділів. Зокрема, «ЄС-платформа депутата» передбачає можливість ознайомитися з діяльністю депутатів «Європейської солідарності» та знайти їхні контакти. Водночас «ЄС-платформа партійця» передбачає діджиталізацію партійного квитка та спрощення процесу приєднання нових членів до партії («залучай друзів до партії в один клік», – один зі слоганів платформи).

Крім цього, у застосунку можна переглянути усі заяви, заклики та ініціативи депутатів «ЄС».

Читайте також: У «Голосі» не здивовані заявою Притули про вихід із партії

Як повідомляв Укрінформ, Петро Порошенко - п'ятий Президент України (7 червня 2014 - 20 травня 2019), лідер партії «Європейська солідарність», народний депутат фракції «ЄС» у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-