Зеленський візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Екологія»

Зеленський візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Екологія»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у понеділок візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Екологія», який триватиме у Києві до 9 червня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента

"Президент України Володимир Зеленський у понеділок візьме участь у Всеукраїнському форумі "Україна 30. Екологія", який триватиме у Києві з 7 до 9 червня", - йдеться у повідомленні.

Учасники заходу, зокрема представники Офісу Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, представники ООН, Єврокомісії, міжнародні експерти, говоритимуть про боротьбу з глобальною зміною клімату та посилення ролі України в цьому процесі.

Читайте також: Зеленський наголосив на важливості «боротьби» за українських учених

Крім того, під час форуму йтиметься про сучасні підходи у сфері захисту довкілля: щодоекологія охорони лісів, переробки відходів, захисту й збереження водних ресурсів та природно-заповідного фонду, розвитку Чорнобильської зони відчуження та перетворення її на привабливий туристичний об’єкт.

Заплановані дискусії стосовно «зеленої» економіки, екоконтролю та запобігання промисловому забрудненню. Окрема сесія буде присвячена екоцифровізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-