Уряд затвердив план заходів з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції

Уряд затвердив план заходів з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив план заходів на 2021 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018 - 2021 роки.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження ухвалене на засіданні 14 квітня, повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

«Українці мають розуміти, що прагнення до ЄС — це не тільки економічна спроможність і підвищення рівня життя, а й наслідування європейських цінностей та ментальності. Ця стратегія спрямована всебічно поінформувати населення про європейську інтеграцію і її вплив на Україну. Ми маємо бути обізнані про напрямок, яким рухаємося», — прокоментував міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Зазначається, що планом передбачені заходи для підвищення рівня поінформованості громадян України про європейські цінності та стандарти. Зокрема буде проведена роз’яснювальна кампанія про основні європейські цінності та їх значення для побудови успішної європейської держави, зв’язок між реформами, виконанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та позитивними змінами в житті громадян нашої країни.

Читайте також: Україна та Греція обговорюють двосторонні документи про COVID-вакцинацію

У межах кампанії планується виготовити аудіовізуальну, друковану продукцію та розмістити її в ефірі загальнонаціональних теле- та радіоканалів, в Інтернеті, соціальних мережах, громадських місцях у форматі внутрішньої та зовнішньої реклами.

Для формування у молоді усвідомленої підтримки курсу європейської інтеграції заплановано регулярне інформування через веб-ресурси та соціальні мережі про європейські цінності з використанням інтерактивних форматів; проведення тематичних заходів (лекцій, уроків, конкурсів, екскурсій, вікторин, флеш-мобів та ін.) для пропагування європейських цінностей; продовження навчального курсу з питань європейської інтеграції України для учнів закладів загальної середньої освіти.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство культури та інформаційної політики оголосило про початок відбору кандидатів на здобуття у 2022 році стипендій Президента України для молодих письменників і митців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-