Разумков відкрив пленарне засідання Ради

Разумков відкрив пленарне засідання Ради

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив пленарне засідання парламенту.

У сесійній залі зареєструвалися 237 народних депутатів, передає кореспондент Укрінформу.

На пленарному засіданні депутати продовжать розгляд поправок до законопроєкту №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

Як повідомляв Укрінформ, Голова ВР Дмитро Разумков напередодні заявив, що парламентарям залишилося близько тисячі поправок, які будуть розглядати орієнтовно до травня.

Читайте також: Відкривати кулуари Ради для журналістів зарано - Разумков

Загалом розгляд поправок до проєкту закону №2194 триває у Верховній Раді з 16 березня. Усього до другого читанні законопроєкту внесли 3128 поправок; депутати від фракції «Опозиційна платформа - за життя» і «Батьківщина» наполягають на їх розгляді. Таким чином, депутати не можуть переходити до інших питань на чергових засіданнях, не завершивши розгляд цього законопроєкту.

У вівторок, 13 квітня, крім пленарного засідання, планується проведення ще двох позачергових. На першому, яке розпочнеться о 16.00, планується розглянути, зокрема, "тарифні" постанови. Друге засідання розпочнеться о 17.30, на ньому планується розгляд 12 законопроєктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-