Частина депутатів з фракції «Голос» вимагають переобрати керівництво партії

Частина депутатів з фракції «Голос» вимагають переобрати керівництво партії

Укрінформ
Десять народних депутатів від фракції «Голос» оприлюднили спільну заяву, в якій розкритикували чинне керівництво партії та закликали переобрати його на з'їзді політсили.

Про це у Facebook повідомила одна із підписанток заяви Олександра Устінова, передає Укрінформ.

До неї приєдналися Соломія Бобровська, Галина Васильченко, Юлія Клименко, Роман Лозинський, Наталія Піпа, Ольга Стефанишина, Ярослав Юрчишин, Володимир Цабаль та Андрій Шараскін.

Депутати вважають, що упродовж останніх місяців керівники партії та фракції нібито використовують політсилу «як інструмент для задоволення власних інтересів, самопіару та підігрування владі». Вони заявили, що не поділяють «відмову керівництва партії від захисту антикорупційних органів і боротьби з корупцією».

Читайте також: Арахамія розповів про «теоретичний» варіант коаліції у 320 голосів

Підписанти зазначили, що розчаровані «відмовою керівництва фракції та партії підписувати постанову про звільнення генеральної прокурорки Ірини Венедіктової». 

Також вони засудили «ведення керівництвом партії та фракції підкилимних переговорів про входження до коаліції з партією влади» та висловили обурення нібито порушенням керівництвом партії та фракції «принципів внутрішньопартійної демократії».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-