ОПОРА не знайшла агітації у сьогоднішніх виступах Корнієнка і Тищенка

ОПОРА не знайшла агітації у сьогоднішніх виступах Корнієнка і Тищенка

Укрінформ
В Івано-Франківську на пресконференції за участю народних депутатів не було прямої агітації. 

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомила голова правління Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська під час прямого включення з проміжних виборів на виборчих округах №87 та №50.

«Я переглянула з колегами це відео і можу засвідчити, що прямої агітації, закликів або згадування імен кандидатів не було», - сказала Айвазовська.

Водночас, вона зауважила, що у день виборів народним депутатам, публічним особам варто уникати паралельних офіційних заходів.

Як повідомляло агентство, 28 березня в Івано-Франківську в обласній державній адміністрації відбулася пресконференція за участю голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука, народних депутатів України Олександра Корнієнка, Андрія Клочка та Миколи Тищенка. Нардепи говорили про пандемію, необхідність вакцинації, про реформу виборчого законодавства та інфраструктурні проєкти.

На звернення нардепа Корнієнка, ОПОРА пообіцяла проаналізувати цю пресконференцію на предмет виборчої агітації.

28 березня відбуваються проміжні вибори народного депутата по 87—му виборчому округу з центром у Надвірній. Тут балотуються 14 кандидатів. Працюють 117 виборчих дільниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-