Говорити про розширення коаліції поки зарано — Разумков

Говорити про розширення коаліції поки зарано — Разумков

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що наразі зарано говорити про розширення коаліції.

Як передає Укрінформ, про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.

За його словами, наразі пропозицій щодо зміни формату коаліцій не надходило.

«Коаліція повинна створюватися під щось. Повинне бути бачення куди ми рухаємося, спільна коаліційна угода. Поки що пропозиції від колег, які б чітко окреслювали навіщо ми повинні змінити стан речей не надходило», - зауважив Разумков.

Керівник парламенту вважає, що коаліція теоретично може розширитися, «але станом на сьогодні поки зарано про це говорити».

Як повідомляв Укрінформ, 15 березня Тимошенко підтвердила готовність до коаліції з фракцією монобільшості і натякнула на переформатування уряду.

Читайте також: Арахамія розповів про «теоретичний» варіант коаліції у 320 голосів

«Коли я побачила, наскільки тяжка економічна, медична, соціальна ситуація, наскільки все це загнано в глухий кут, я просто вийшла і сказала: слухайте, далі це вже може бути невідновлювальним, ми просто можемо пройти точку неповернення, давайте робити сильний національний уряд, давайте робити сильну політику, сильні рішення і діяти негайно», - зазначила лідер фракції «Батьківщина».

Читайте також: «Слуги» не отримували від жодної фракції пропозицій про коаліційні перемовини – Корнієнко

Напередодні лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що в парламенті теоретично можна сформувати велику коаліцію до складу якої увійдуть 320 депутатів. Водночас на запитання щодо коаліції з «Батьківщиною», політик зазначив, що поки це лише розмови.

17 березня у коментарі журналістам Арахамія заявив, що опозиційні фракції готові відмовитися від розгляду поправок до земельних законопроєктів в обмін на необхідні кадрові рішення. При цьому він не уточнив, хто цього вимагає і про які посади йдеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-