Разумков прокоментував можливість відставки Шмигаля

Разумков прокоментував можливість відставки Шмигаля

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков поки не бачить у парламенті «критичної маси», яка б могла ініціювати процес відставки Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Як передає Укрінформ, про це спікер сказав в інтерв'ю виданню  «РБК-Україна».

«Критичної маси, яка б сьогодні в парламенті могла ініціювати цей процес, я поки не бачу», - зазначив Разумков, відповідаючи на запитання, чи може відставка прем'єра Дениса Шмигаля відбутися найближчим часом.

Водночас, коментуючи питання ймовірності кадрових змін у Кабінеті Міністрів, Разумков сказав, що «теоретично це можливо».

«Наскільки я пам'ятаю, поки подань від Прем'єр-міністра не було. Кожен конкретний випадок розглядається в стінах парламенту. Когось ми голосуємо. Наприклад, Лапутіна – була кандидат, стала міністром. Вітренко – ну ви щодо нього ситуацію знаєте», - зазначив Голова ВР.

За інформацією Разумкова, поки монобільшість не вносила Прем'єр-міністру пропозицію щодо призначення Вітренка втретє. «А якщо коаліція не вносить, то і прем'єр поки не вносить, а далі подивимося», - додав він.

Крім того, Разумков не думає, що в найближчому майбутньому може бути розглянуто питання відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Читайте також: Степанова ніхто не рятує від відставки - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, у фракції «Слуга народу» не виключають обговорення питання про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова в разі провалу вакцинації від COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-