Колишнього політв’язня Кремля Сущенка висувають у депутати Ради

Колишнього політв’язня Кремля Сущенка висувають у депутати Ради

Відео
Укрінформ
Партія "Європейська солідарність" ухвалила рішення висунути колишнього кореспондента Укрінформу, політв'язня Кремля, а нині заступника голови Черкаської обласноїРади Романа Сущенка кандидатом у народні депутати, щойно будуть оголошені довибори на Черкащині.

Про це заявив лідер партії Петро Порошенко, про що йдеться на його сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ

"Фракцію «Європейської солідарності» у Верховній Раді називають «спецназом опозиції». І справді, наші депутати — це люди без страху і докору, які готові відстоювати Україну будь-де: у сесійній залі, чи у ПАРЄ, навіть на полі бою. І саме такою людиною, без сумніву, є Роман Сущенко. Людиною, яка пройшла російські катівні, яка боролася за Україну навіть у безнадійній, здавалося б, ситуації. Роман став символом боротьби за Україну, яку підтримав увесь світ", - йдеться в заяві п'ятого Президента України та засновника партії ЄС.

Порошенко вважає, що досвід Сущенка допоможе парламентській боротьбі з російською «п’ятою колоною».

Читайте також: Сущенко став першим заступником голови Черкаської облради

Лідер партії наголосив, що на місцевих виборах завдяки Роману довіра на Черкащині до «Європейської солідарності» зросла вдвічі.

"Сьогодні він очолює наш партійний осередок, працює над розбудовою і очищенням партії, його обрали першим заступником голови обласної Ради. Роман добре знає проблеми Черкаського краю й тому принесе багато користі в парламенті в тому числі й мешканцям області", - наголосив Порошенко.

Кореспондент Укрінформу Роман Сущенко був незаконно заарештований та утримуваний за гратами в РФ з 30 вересня 2016 до 7 вересня 2019-го.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-