Безпекова підгрупа ТКГ проведе позачергове засідання

Безпекова підгрупа ТКГ проведе позачергове засідання

Укрінформ
Підгрупа з безпеки Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі проведе 25 січня позачергове засідання в режимі відеоконференції.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці Українська делегація для участі в ТКГ.

"Сьогодні о 16.00 у режимі відеоконференції заплановане позачергове засідання Підгрупи з безпеки у ТКГ", - йдеться у повідомленні.

У делегації України нагадали, що зранку снайпер окупаційних військ важко поранив українського бійця, а також було пошкоджено з використанням ПТРК житловий будинок на лінії розмежування.

"Представники Української делегації з використанням діючих міжнародних механізмів нададуть відповідну реакцію на порушення режиму припинення вогню з боку окупаційних військ", - поінформував речник делегації.

Читайте також: Кравчук пояснив, коли можна буде говорити про зустріч «нормандської четвірки»

Як повідомлялося, 5 листопада 2020 р. голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що Україна підготувала «План спільних кроків» для Тристоронньої контактної групи, який містить пропозицію про повне припинення конфлікту і демілітаризацію ОРДЛО, аби створити умови для проведення там місцевих виборів 31 березня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-