Разумков закрив засідання Ради

Разумков закрив засідання Ради

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закрив засідання парламенту.

Про це повідомиляє кореспондент Укрінформу.

“Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим”, - сказав Разумков.

Як повідомлялося, народні депутати на засіданні прийняли відставку Сергія Бессараба з посади міністра у справах ветеранів, а також достроково припинили повноваження позафракційного народного депутата Руслана Требушкіна, обраного міським головою Покровська Донецької області.

Читайте також: Арешт без застави: Рада ухвалила закон про покарання за наркозлочини

Також Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому зміни до закону «Про державну службу» щодо зняття вікових обмежень для роботи на державній службі, що дозволять залишатися на держслужбі особам, які досягли 65 річного віку (№ 4096).

Окрім того, парламентарії ухвалили в цілому доопрацьований закон №3014 “Про електронні комунікації” з пропозиціями Президента.

Читайте також: ВР ухвалила постанову про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв у 2021 році

Також було ухвалено закон щодо внесення змін до статті 183 Кримінального процесуального кодексу України, яким надається право слідчим суддям або судам не визначати розмір застави у кримінальному провадженні щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-