"Для хайпу чи для чого?": Зеленський про можливі кадрові зміни в уряді

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що владі не треба боятися робити кадрові зміни і звільняти тих посадовців, які у критичній ситуації не справляються роботою.

Про це глава держави заявив під час спілкування зі ЗМІ на Хмельниччині у відповідь на прохання прокоментувати можливі кадрові зміни в уряді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Кадрові зміни? Я не знаю... Зараз? Для хайпу чи для чого? Кадрові зміни повинна не боятись і робити держава – і Президент, і Прем’єр-міністр завжди, коли людина в критичній ситуації не виконує свою роботу. Якщо ми оцінюємо і бачимо, що людина не виконує всі свої обов’язки, треба людину змінювати – це моя філософія – незважаючи на те, скільки він чи вона на цій посаді працює”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Рада не отримувала пропозицій про кадрові зміни в уряді - Разумков

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 4 вересня в ефірі телеканалу “Україна” заявив, що консультацій про можливі кадрові зміни у фінансово-економічному блоці уряду між ним та фракцією "Слуга народу" поки не було, наразі робота у цьому блоці відбувається з повною віддачею.

30 серпня голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія припустив можливість кадрових перестановок у Кабінеті Міністрів цієї осені, уточнивши, що йдеться про можливі ротації в економічному блоці уряду.

Своєю чергою перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає, що міністр економіки Ігор Петрашко і голова Мінфіну Сергій Марченко найближчим часом можуть бути відправлені у відставку. Він уточнив, що кадрові висновки будуть робити після 15 вересня, коли Кабінет Міністрів має запропонувати Верховній Раді проєкт державного бюджету на 2021 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-