Засідання ТКГ планується на 18 серпня - Зеленський

Засідання ТКГ планується на 18 серпня - Зеленський

Укрінформ
Засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську заплановане на 18 серпня.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський у четвер в розмові з журналістами під час відвідання Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується засідання Тристоронньої контактної групи, то я впевнений, що процес не зупиниться (через останні події у Білорусі - ред.). Зустріч планується на 18 серпня. Зустріч буде вже у новому форматі під головуванням Леоніда Кравчука", - сказав Зеленський.

За його словами, серед головних питань, що обговорюватимуться на зустрічі, - це продовження "режиму тиші" на Донбасі й питання звільнення українців з окупованих територій Донбасу шляхом обміну.

Читайте також: Єрмак: Домовляємося про 3-5 ділянок для розведення військ на Донбасі

Як повідомляв Укрінформ, 30 липня своїм Указом Президент Володимир Зеленський вивів зі складу делегації України для участі у Тристоронній контактній групі другого Президента України Леоніда Кучму і ввів першого Президента Леоніда Кравчука.

Читайте також: Жителі ОРДЛО помиляються, сподіваючись на перспективу в Росії – Кравчук

6 липня Зеленський підтвердив, що у ТКГ працюватиме також перший прем'єр-міністр України (1990-1992 рр.) Вітольд Фокін, віцепрем'єр Олексій Резніков та перший заступник секретаря РНБО Руслан Демченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-