Разумков відвідає Луганську, Донецьку і Харківську області

Разумков відвідає Луганську, Донецьку і Харківську області

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков 29 та 30 липня здійснить робочу поїздку до Луганської, Донецької та Харківської областей.

Про це інформує пресслужба Апарату Верховної Ради.

"29 та 30 липня Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков здійснить робочу поїздку до Луганської, Донецької та Харківської областей", - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що в Донецькій області спікер відвідає військову частину у місті Часів Яр та КПВВ «Майорське», де поспілкується з представниками місцевих адміністрацій, командуванням ООС, військовослужбовцями та прикордонниками.

"У Луганській області голова парламенту ознайомиться з роботою 59-го військового мобільного госпіталю та поспілкується з особовим складом аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного Управління ДСНС України в Луганській області. Він також відвідає село Смолянинове, яке постраждало внаслідок лісових пожеж, Кудряшівську загальноосвітню школу та Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп»", - передають у пресслужбі Апарату ВР.

Читайте також: Зарплати медиків: Разумков обіцяє поліпшення ситуація під час перегляду бюджету

У Харківській області Разумков ознайомиться з роботою підприємств «Хартрон» та «ФЕД» і відвідає державні підприємства «Харківський завод спеціальних машин» та «Чугуївський авіаційний ремонтний завод». Окрім того, голова парламенту відвідає Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого і візьме участь у круглому столі щодо інтеграції виробництва та науки заради стійкого розвитку економіки.

Також програмою поїздки передбачено спілкування із засобами масової інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-