Разумков закрив Раду

Разумков закрив Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закрив ранкове засідання парламенту в п’ятницю.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим”, - сказав спікер.

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні 19 червня депутати заслухали інформацію щодо використання коштів Держбюджету на заходи з протидії поширенню коронавірусу в Україні та щодо організації та проведення ЗНО.

З відповідними доповідями виступили міністр фінансів Сергій Марченко та т.в.о. міністра освіти та науки Любомира Мандзій.

Читайте також: Рада ухвалила закон про впровадження нових фінансових інструментів на ринку капіталу

На засіданні в п’ятницю депутати також призначили Романа Абрамовського на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

Крім того, було ухвалено два закони - “Про внесення змін до розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)" (щодо продовження строку дії у зв'язку із загрозою зростання захворюваності населення на коронавірусну хворобу (COVID-19)” та "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення залучення інвестицій та запровадження нових фінансових інструментів".

Наступний пленарний тиждень у парламенті розпочнеться 30 червня. Із 22 по 26 червня народні депутати працюватимуть із виборцями.

Фото: ВР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-