Кабмін звільнив голову Держпраці

Кабмін звільнив голову Держпраці

Укрінформ
Уряд сьогодні ухвалив низку кадрових рішень, зокрема звільнив і призначив ряд заступників міністра, а також звільнив голову Державної служби України з питань праці.

Про це представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан написав у Facebook.

За його словами, уряд призначив Ларису Петасюк заступником міністра культури та інформаційної політики; Бушкова Валерія - заступником міністра соціальної політики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; Корхового Ігоря - заступником міністра розвитку громад та територій України з питань європейської інтеграції.

При цьому Кабмін звільнив Тетяну Сальникову з посади заступника міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції (за власним бажанням),

Водночас уряд звільнив Ігоря Дернегу з посади голови Державної служби з питань праці та прийняв рішення про тимчасове покладення виконання обов'язків голови Держпраці на Віталія Сажієнка.

Читайте також: Зеленський призначив Демченка першим заступником секретаря РНБО

За інформацією Мокана, Кабмін призначив Євгена Кузькіна першим заступником голови Державного агентства автомобільних доріг, Андрія Почтарьова - заступником голови Державтодору.

Олега Войтовича звільнено з посади державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій і призначено заступником державного секретаря Кабінету міністрів.

Мокан повідомив, що Кабмін прийняв рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій на Ольшу Чепелюк - директора Юридичного департаменту Мінрегіону.

Представник уряду у Верховній Раді також повідомив, що визначені переможці конкурсів на зайняття посад державної служби категорії "А". "Гуру Костянтина Юрійовича - першим заступником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження (першим заступником міністра енергетики Буславець О.А. пропонується визначити переможцем конкурсу); Шафаренка Юрія Анатолійовича - заступником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження (першим заступником міністра енергетики Буславець О.А. пропонується визначити переможцем конкурсу)", - йдеться у повідомленні.

Мокан також повідомив про погодження Кабміном призначення Віталія Максименка та Сергія Пахольчука заступниками голови Сумської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-