Помер колишній народний депутат Анатолій Матвієнко

Помер колишній народний депутат Анатолій Матвієнко

Укрінформ
Помер український політик, народний депутат Верховної Ради VIII скликання від БПП Анатолій Матвієнко.

Про це повідомив народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Микола Княжицький у Facebook.

"Помер Анатолій Сергійович Матвієнко. Він завжди був патріотом і справжнім українцем, у незалежній Україні завжди був одним з лідерів національно- демократичних сил. Анатолій Матвієнко любив і підтримував українську культуру, історичні дослідження. У нього зажди була мрія об‘єднати українські церкви, бачити Україну сильною і соборною", - зазначив він.

Дмитро Разумков висловив співчуття у зв’язку зі смертю українського політика, народного депутата кількох попередніх скликань Анатолія Матвієнка.

"Із глибоким сумом сприйняв звістку, що на 67-му році пішов з життя український політик, справжній патріот і народний депутат України шести скликань Анатолій Сергійович Матвієнко. Понад 10 років свого життя він присвятив роботі у єдиному законодавчому органі та розбудові нашої країни. Світла пам’ять про Анатолія Матвієнка назавжди збережеться у серцях усіх, хто його знав і поважав", - зазначив Разумков.

Від імені Верховної Ради та всього депутатського корпусу спікер висловив щирі співчуття рідним, близьким і колегам Анатолія Матвієнка.

Анатолій Матвієнко народився 22 березня 1953 року на Вінниччині.

Був народним депутатом шести скликань.

У квітні - вересні 2005 року очолював Раду міністрів АР Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-