Рада сьогодні розгляне законопроєкти щодо вдосконалення діяльності СБУ

Рада сьогодні розгляне законопроєкти щодо вдосконалення діяльності СБУ

Укрінформ
Верховна Рада на засіданні у середу, 20 травня, планує розглянути законопроєкти щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України.

Про це йдеться у порядку денному засідання, оприлюдненому на сайті Верховної Ради.

Так, депутати планують розглянути законопроєкт №3196 "Про внесення змін до Закону України "Про Службу безпеки України" щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України" та альтернативний до нього.

Також заплановано розгляд законопроєкту №3415 "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо особливої процедури розгляду законопроєктів у другому читанні", яким пропонується удосконалити розгляд за особливою процедурою законопроєктів з великою кількістю поправок.

Депутати мають намір розглянути пропозиції Президента до закону "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо удосконалення пенсійного забезпечення".

Порядок денний також передбачає розгляд законопроєкту №3012 "Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій".

Читайте також: Зеленський затвердив перелік державних експертів з питань таємниць

Крім того, депутати планують ратифікувати Конвенцію Ради Європи про доступ до офіційних документів.

До включення до порядку денного і прийняття рішення заплановано проєкт закону №3304 "Про внесення змін до Закону України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів".

У другому читанні депутати планують розглянути законопроєкт №0944 "Про Установу бізнес-омбудсмена".

На порядку денному також законопроєкт №2390 "Про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства (щодо заходів, спрямованих на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії)".

Крім того, на засіданні планується представлення звіту Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з питань правового статусу ветеранів війни за шість місяців діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-