Комітет підтримав перехід Ради у звичайний режим з 18 травня

Комітет підтримав перехід Ради у звичайний режим з 18 травня

Укрінформ
Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради підтримав проєкт постанови голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії №3434 "Про організацію роботи Верховної Ради України".

Про це інформує пресслужба партії "Слуга народу" у Facebook.

"Із 18 травня Верховна Рада повертається до звичайного режиму роботи. Але з дотриманням всіх санітарних норм і заходів безпеки. Відповідний проєкт постанови, який подав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, підтримав сьогодні профільний комітет на своєму засіданні", - йдеться у повідомленні.

Так, у "Слузі народу" підкреслюють, що замінити позачергові засідання на чергові вкрай необхідно, адже окрім "коронавірусних" є ще безліч важливих для країни законопроєктів, які напрацьовані в комітетах і чекають на розгляд.

Читайте також: Арахамія каже, що не пропонує скасовувати карантин у Раді з 18 травня

"Це буде збалансована робота Ради в нормальному стані. Проте з дотриманням усіх заходів безпеки, як ми це робимо й зараз", – сказав Арахамія.

Як повідомляв Укрінформ, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зареєстрував у парламенті проєкт постанови №3434 "Про організацію роботи Верховної Ради України", яким пропонується визначити, що з 18 травня Рада працює відповідно до календарного плану проведення третьої сесії.

Цей документ планується розглянути на позачерговому засіданні Верховної Ради 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-