Уряд у суботу може запровадити режим надзвичайної ситуації в інших регіонах - Шмигаль

Уряд у суботу може запровадити режим надзвичайної ситуації в інших регіонах - Шмигаль

Укрінформ
Кабінет міністрів у суботу, 21 березня, може запровадити режим надзвичайної ситуації в інших регіонах, зважаючи на збільшення випадків виявлення коронавірусу в Україні.

Про це сказав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час відеовключення в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі Україна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми сьогодні ухвалили декілька важливих рішень - це введення режиму надзвичайної ситуації ще в трьох регіонах України. Загалом в шести вже запроваджено. Очевидно, завтра прийдеться запровадити ще, тому що сьогодні Львів і Харків долучились, на жаль, до сумної статистики", - сказав Шмигаль.

Він також висловив співчуття родинам українців, які померли від коронавірусу і запевнив, що уряд мобілізує усі ресурси для протидії поширенню хвороби в Україні.

Читайте також: Шмигаль — про карантин: Здоров’я важливіше за тимчасові незручності

"Коронавірус - реальна загроза, захворіти може кожен... Ми сьогодні мобілізуємо всі можливі ресурси - і уряду, і бізнесу, і простих громадян. Уряд працює практично цілодобово - зараз уряд працює, завтра працює, в неділю працює".

Читайте також: Уряд встановив режим надзвичайної ситуації у Києві та двох областях

Як повідомлялося 20 березня, Кабінет міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації у Дніпропетровській, Івано-Франківській областях та місті Києві.

Також раніше уряд запровадив надзвичайну ситуацію у Київській, Чернівецькій та Житомирській областях.

Режим надзвичайної ситуації – стан на окремій адміністративній території, коли порушено умови нормальної життєдіяльності людей. Відрізняється від надзвичайного стану відсутністю обмежень конституційних прав громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-