У

У "Слузі народу" відповіли на закид КВУ про “живі” осередки

Укрінформ
У партії "Слуга народу" відреагували на інформацію Комітету виборців України про те, що політсила не має жодного місцевого осередку зі статусом юридичної особи.

Про це у Facebook написав член фракції "Слуга народу" Олександр Качура.

Комітеті виборців кажуть, ніби у нас немає жодного «живого» осередку. Живими в КВУ чомусь вважають лише осередки зі статусом юридичної особи. Як при «совку» – якщо є своя печатка, значить, є і організація. Хоча закон про політичні партії передбачає, що осередки можуть створюватися і без статусу юрособи. Щоб про це дізнатися – потрібно всього лише відкрити закон. І якщо говорити про осередки, то вони в нас зареєстровані абсолютно в усіх областях, у місті Київ і АРК", - зазначив Качура.

Депутат додав, що не варто порівнювати "Слугу народу" зі старими політиками: "...Складається враження, що, на думку КВУ, партія існує для того, щоб платити комусь за щось гроші. І не важливо за що – головне, що це потрібно робити. Ми знаємо, що такі партії існують. Вони дійсно утримують людей, які перекладають папірці і проводять наради. І це ніяк не підвищує до них довіру виборців".

За словами Качури, аналітичне та інформаційне забезпечення роботи депутатів від "Слуги народу" здійснюють їхні помічники і секретаріат фракції «Слуга народу», і для цього не потрібно когось додатково наймати в партію.

Читайте також: Зеленський хоче очистити партію "Слуга народу": Відчуваю провину, якщо хтось "зашкварився"

Втім, зазначив депутат, "слуги народу" не здивовані аналізом Комітету виборців.

"Нас не дивували їхні заяви під час виборів і зараз ми не виключаємо, що це може бути черговим замовленням людей, які втратили владу і будь-якою ціною хочуть повернути собі країну, яку багато років вважали своїм бізнесом", - написав Качура.

Як повідомляв Укрінформ, Комітет виборців України проаналізував звіт партії "Слуга народу" і оприлюднив дані, що у політсилі офіційно не працює жоден працівник, також партія "Слуга народу" не має жодного місцевого осередку зі статусом юридичної особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-